Uitnodiging "Vissen op de Valput"

25-06-2015 17:35

Uitnodiging “Vissen op de Valput”.

Zaterdag 18 juli van 18:30 – 21:00

 

Beste lid,

Over een aantal weken staat er weer een evenement op de agenda, namelijk het vissen op de Valput. In overleg met de visrechthebbende is deze definitief vastgesteld op 18 juli van 18:30 tot 21:00. De Valput ligt in Mauritsfort vlakbij Hoek. (N61 vanuit Biervliet richting Terneuzen, bij de rotonde aan Hoek de eerste afslag richting Phillipine en direct weer rechts. Niet de parallel weg!).

In het verleden zijn er hier vaker wedstrijden georganiseerd vanuit de vereniging van Biervliet en op de Valput werd er over het algemeen goed gevangen waaronder blankvoorn, ruisvoorn, baars, karper en paling. Zowel met de werphengel als met de vaste stok kun je hier goed vissen. Zeker ook voor degenen die het vissen in het binnenwater zomaar eens willen proberen is dit een leuk water, ook voor de jeugd.

Vanwege de beperkte ruimte is er een maximum aantal deelnemers van 10 personen, de leden hebben voorrang waarbij de volgorde van opgeven leidend is. Inleg is 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor de jeugd. Er mag gevist worden met een hengel per persoon.

Deze avond staat het gezellig samen vissen voorop en het wedstrijdelement wat minder. Toch zijn er mooie prijzen te winnen waaronder een eerste en tweede prijs in de categorie volwassenen, een eerste prijs voor de jeugd en een prijs voor de grootste vis. De uitslag telt NIET mee in het algemeen klassement.

Voor deze avond vissen dien je je vooraf op te geven. Dit kan via onze website www.visclubbiervliet.nl, deze zal trouwens in de week van 13 juli overgaan op www.hsvdescheldehaven.nl. Of via de mail denwaeb78@zeelandnet.nl.

 

Hopelijk tot 18 juli!

Groeten,
Het bestuur.