Vergunningen 2021

De nieuwe vergunningen van HSV de Schelde Haven voor de brandput en het dorpsbos zijn verkrijgbaar bij Hengelsport Kees Hamelink. Ivm de coronamaatregelen dien je vooraf te bellen en telefonisch je gegevens voor op de vergunning door te geven. Je kan dan een tijdstip afspreken om de vergunning af te halen. Mocht je liever de vergunning per post ontvangen kun je eventueel contact opnemen met de secretaris via nielspatijn@zeelandnet.nl.

Vergunningen (Gewijzigd beleid vergunningen per 2020!)

Beste leden (in spé),

Vanwege een gewijzigd visrechtenbeleid bij het Waterschap is er in overleg met Waterschap Scheldestromen, Sportvisserij Zuidwest Nederland, HSV Ons Genoegen en HSV de Schelde Haven voor gekozen de samenwerking tussen beide verenigingen nog verder te bundelen. Kort gezegd betekent dit dat HSV Ons Genoegen zich volledig op alle binnenwateren richt en HSV de Schelde Haven op het zout. Het visrecht van HSV de Schelde Haven is daarbij overgedragen aan HSV Ons Genoegen. Daarnaast zijn we erg blij U te mogen mededelen dat hiermee ons viswater flink uitgebreid wordt met ruim 85 hectare en 11 kreken en kanalen!
 

Voor U als sportvisser betekent dit dat een Vispas van HSV Ons Genoegen (Groede/Breskens) nodig is.

Uitzondering hierop is de Brandput en de vijvers in het Poortbos, waarvoor nog steeds een aparte vergunning nodig is (tegen een gering tarief).

 

Het complete overzicht met de vergunningen en details vind U hieronder.

Visvergunningen per 2020

De vergunningen en de Vispas blijven te allen tijde eigendom van de vereningingen HSV Ons Genoegen / HSV de Schelde Haven.

 

Dag- en weekvergunningen HSV Ons Genoegen zijn vanaf 2020 verkrijgbaar bij:

Hengelsport Kees Hamelink V.O.F.
Noordstraat 18 BIERVLIET

+

VVV CADZAND

+
Dierenwinkel Breskens, Dorpsstraat 1 BRESKENS

Vispas HSV Ons Genoegen

Zie tabje "Vispas Online" of www.vispas.nl

Let op dat je hier HSV Ons genoegen (Groede) selecteert. (HSV ID 992)